Webdesign Heuvelland

Ontwerp Logo en Fotoshoot

Ontwerp logo

Ook kunt u bij ons terecht om een leuk en passend logo te ontwerpen voor uw bedrijf. Het ontwerp van een logo kan nogal prijzig zijn. Wij ontwerpen ook logo’s tegen hele redelijke tarieven. Indien gewenst kunnen wij dit voor u maken. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u dit elders laat doen. Als u al een logo heeft is dat prima.

Foto’s

Het is heel belangrijk om goede foto’s voor de website te maken of laten maken. Goede foto’s zijn van essientieel belang voor uw website. Wij kunnen deze voor u maken. Daarna zoeken we samen de gewenste foto’s voor uw website uit. De foto’s worden bewerkt om voor een optimaal resultaat voor uw website te zorgen dit zorgt ervoor dat de website ook snel opkomt. Let op bij het gebruik van foto’s die je vindt via Google, die kunnen auteursrechtelijk beschermd zijn. Vergewis u dus eerst dat de foto niet auteursrechtelijk beschermd is alvorens u hem gebruikt. Er zijn verschillende website waar je gratis, of tegen een redelijk tarief , foto’s kunt downloaden.

Fotoshoot

Wij kunnen voor u op locatie unieke foto’s maken tegen zeer acceptabele tarieven. U kunt natuurlijk ook zelf foto’s aanleveren welke wij dan bewerken voor een optimaal resultaat voor de website.